גיוזה.
גיוזאן הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ אורז, שמן צמחי, עטיפות wonton, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: גיוזה., גיוזה., ו גיוזה..
הוראות
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מערבבים בכרוב, בצל, שום וגזר. מבשלים ומערבבים עד שהכרוב רפוי.
מערבבים חזיר וביצה טחונים. מבשלים עד חזיר חום שווה ביצה כבר לא נוזל.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מניחים כ 1 כף של תערובת כרוב חזיר במרכז כל עטיפה. לקפל עטיפות בחצי מעל מילוי, ולאטום את הקצוות עם אצבעות לחות.
בשמן הירקות שחומם מראש, לבשל gyoza כ 1 דקה לכל צד, עד השחיתו קלות.
מניחים מים למחבת ולהפחית חום. לכסות ולאפשר גיוזה קיטור עד שהמים נעלמו.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב סויה וחומץ אורז. השתמש בתערובת כרוטב טבילה לעטיפות המוגמרות.