קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות40
ציון בריאות16
מגזין

גיוזה טבעוני

גיוזה טבעוני
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אקה, עטיפות גיוזה, עמילן תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. , שהוא מוצק. נסו גיוזה טבעוני, גיוזה טבעוני, ו גיוזה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקפיא את טופו הלילה. להפשיר, לשטוף ביסודיות לסחוט מים רבים מתוך טופו כפי שאתה יכול. ראה את הפוסט שלי על "בשר צמחוני הקרקע" לקבלת הוראות מפורטות יותר.לשטוף את הקינואה ולבשל אותו 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
הוסף אותו לקערה עם טופו כאשר מבושל. מרתיחים את הכרוב עד שהוא לא פריך יותר, אבל לא עד שהוא רך לחלוטין (על 1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לנקז אותו ולרוץ מתחת למים קרים אז זה מגניב מספיק כדי להתמודד. לנער את המים העודפים אבל לא לסחוט. לרכך את הכרוב ולהוסיף אותו לקערה עם טופו וקינואה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, זנגביל, שמן שומשום, רוטב סויה, סאקה, עמילן תפוחי אדמה, מלח ופלפל לבן לקערה. השתמש במטען מיקרו כדי לגרר את שיטאקה מיובש לאבקה ולהוסיף אותו לקערה. שים כפפת מזון בטוחה ומערבבים את המילוי עם היד שלך, באמצעות פעולת לישה כדי לשדל את התערובת המתפוררת לבוא יחד. זה לעולם לא להישאר יחד כמו מילוי מבוסס בשר, אבל זה צריך להחזיק את צורתו כאשר גורף יחד עם כפית. אם אתה ימני, מניחים עטיפה 1 בכף ידך השמאלית, ולאחר מכן מניחים כפית של מילוי לתוך מרכז העטיפה. טבלו את אצבעות יד ימין שלכם בקערת מים, והרטבו את כל שולי העטיפה. זה מה שחותם את הקפלים למקומם. המשך להחזיק את הכופתה ביד שמאל וקפל את העטיפה לשניים אבל לא לא לאטום את הקצוות עדיין. צבוט את הקצה השמאלי סגור והחזק אותו סגור עם האגודל והאצבע השמאלי שלך. מקפלים קפלים עם האגודל והאצבע שלך. צבוט את הקפל סגור עם האגודל והאצבע השמאלי שלך. בעת שימוש באצבעות על יד ימין שלך כדי למנוע את המילוי לסחוט החוצה. המשך קפלים וצביטה עד שתגיע לקצה הימני. חזור עד שנגמרים לך מילוי או עטיפות. אם אתה לא הולך לטגן אותם מיד, לשים את הכופתאות על נייר קלף ולהשאיר קצת מקום בין כל אחד כדי למנוע מהם דבק. אתה יכול להקפיא אותם ככה ולהעביר אותם לשקית מקפיא אחרי שהם קפואים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת לא מקל ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הוסף את הגיוזה בשורות. מטגנים עד הגיוסה הם רק מתחילים להשתזף בתחתית. עם מכסה מוכן, להוסיף 1/4 כוס מים למחבת ומיד לכסות עם מכסה. השמן הולך להתזה לא מעט כל כך להיזהר ולהשתמש המכסה כמגן כדי להגן על עצמך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
תנו לגיוסה קיטור למשך 2 דקות. אם המים נגמרים לפני 2 דקות הם למעלה, לפצח את המכסה ולהוסיף קצת יותר. לאחר אידוי, להסיר את המכסה ולתת את המים הנותרים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
תנו לגיוסה לטגן את שאר השמן עד שהתחתית תהיה בצבע חום זהוב ופריך. צלחת עם הצד הפריך למעלה כך שהם לא מקבלים רטובים. כדי להפוך את הרוטב עבור גיוזה, לשלב חלקים שווים רוטב סויה וחומץ אורז ולהוסיף שמן צ ' ילי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים