גיוזה טבעוני
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אקה, עטיפות גיוזה, עמילן תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. , שהוא מוצק. נסו גיוזה טבעוני, גיוזה טבעוני, ו גיוזה. (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא את טופו הלילה. להפשיר, לשטוף ביסודיות לסחוט מים רבים מתוך טופו כפי שאתה יכול. ראה את הפוסט שלי על "בשר צמחוני הקרקע" לקבלת הוראות מפורטות יותר.לשטוף את הקינואה ולבשל אותו 1 כוס מים.
הוסף אותו לקערה עם טופו כאשר מבושל. מרתיחים את הכרוב עד שהוא לא פריך יותר, אבל לא עד שהוא רך לחלוטין (על 1-2 דקות).
לנקז אותו ולרוץ מתחת למים קרים אז זה מגניב מספיק כדי להתמודד. לנער את המים העודפים אבל לא לסחוט. לרכך את הכרוב ולהוסיף אותו לקערה עם טופו וקינואה.
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, זנגביל, שמן שומשום, רוטב סויה, סאקה, עמילן תפוחי אדמה, מלח ופלפל לבן לקערה. השתמש במטען מיקרו כדי לגרר את שיטאקה מיובש לאבקה ולהוסיף אותו לקערה. שים כפפת מזון בטוחה ומערבבים את המילוי עם היד שלך, באמצעות פעולת לישה כדי לשדל את התערובת המתפוררת לבוא יחד. זה לעולם לא להישאר יחד כמו מילוי מבוסס בשר, אבל זה צריך להחזיק את צורתו כאשר גורף יחד עם כפית. אם אתה ימני, מניחים עטיפה 1 בכף ידך השמאלית, ולאחר מכן מניחים כפית של מילוי לתוך מרכז העטיפה. טבלו את אצבעות יד ימין שלכם בקערת מים, והרטבו את כל שולי העטיפה. זה מה שחותם את הקפלים למקומם. המשך להחזיק את הכופתה ביד שמאל וקפל את העטיפה לשניים אבל לא לא לאטום את הקצוות עדיין. צבוט את הקצה השמאלי סגור והחזק אותו סגור עם האגודל והאצבע השמאלי שלך. מקפלים קפלים עם האגודל והאצבע שלך. צבוט את הקפל סגור עם האגודל והאצבע השמאלי שלך. בעת שימוש באצבעות על יד ימין שלך כדי למנוע את המילוי לסחוט החוצה. המשך קפלים וצביטה עד שתגיע לקצה הימני. חזור עד שנגמרים לך מילוי או עטיפות. אם אתה לא הולך לטגן אותם מיד, לשים את הכופתאות על נייר קלף ולהשאיר קצת מקום בין כל אחד כדי למנוע מהם דבק. אתה יכול להקפיא אותם ככה ולהעביר אותם לשקית מקפיא אחרי שהם קפואים.
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת לא מקל ומחממים על חום בינוני-גבוה.
הוסף את הגיוזה בשורות. מטגנים עד הגיוסה הם רק מתחילים להשתזף בתחתית. עם מכסה מוכן, להוסיף 1/4 כוס מים למחבת ומיד לכסות עם מכסה. השמן הולך להתזה לא מעט כל כך להיזהר ולהשתמש המכסה כמגן כדי להגן על עצמך.
תנו לגיוסה קיטור למשך 2 דקות. אם המים נגמרים לפני 2 דקות הם למעלה, לפצח את המכסה ולהוסיף קצת יותר. לאחר אידוי, להסיר את המכסה ולתת את המים הנותרים לשרוף.
תנו לגיוסה לטגן את שאר השמן עד שהתחתית תהיה בצבע חום זהוב ופריך. צלחת עם הצד הפריך למעלה כך שהם לא מקבלים רטובים. כדי להפוך את הרוטב עבור גיוזה, לשלב חלקים שווים רוטב סויה וחומץ אורז ולהוסיף שמן צ ' ילי לפי הטעם.