גילגולי טרוטה מעושנים עם רוטב חזרת
גילגולי פורל מעושנים עם רוטב חזרת הוא pescatarian ומספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גליונות בצק עלים, ביצה, אגוזי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פורל מעושן ו-ממרח חזרת, פורל מעושן עם שמנת חזרת, ו פורל מעושן וחזרת פטה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; דופק עד בשילוב. מערבבים בעירים ופקאנים; להפריש.
שלב ביצה 1 כפית מים; להפריש.
רול 1 גיליון של מאפה לתוך 12 אינץ ' מרובע על משטח מקומח קלות.
חותכים לתוך 36 (2 אינץ') ריבועים.
כפית תערובת 1/2 כפית פורל למרכז של כל ריבוע; מברשת קצוות של בצק עם תערובת ביצה. מקפלים כל ריבוע של מאפה למשולש; חותם קצוות.
מברשת צמרות עם תערובת ביצה.
מניחים מאפים על תבנית אפייה ungreased. חזור על הנוהל עם הנותרים מאפה ומילוי.
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד נפוח וזהב.