גלטות כוסמת עם סלמון, צלפים ושמיר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פילה סלמון, קרפים כוסמת בסיסיים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם שמיר וצלפים, סלמון טרי עם שמיר וצלפים, ו מטבל סלמון מעושן עם שמיר, לימון וצלפים.
הוראות
ציון צד בשר של פילה סלמון ב 1 1/2 אינץ ' במרווחים 1/2 אינץ עמוק דפוס שתי וערב; מפזרים מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף סלמון, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא השחמה קלות, 3 דקות. הפוך סלמון חלקית לבשל עד רק חם, 2 עד 3 דקות.
חותכים סלמון, כולל עור, לחתיכות 1/2 אינץ'; מגניב.
מחממים אותה מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 חמאת כף, בצל ירוק 2/3 של סלמון מעושן. Saut 2 דקות; להוסיף סלמון שמור. לזרוק עד מחומם דרך.
הסר מהחום; להוסיף מיץ לימון, צלפים, ושמיר קצוץ. מתבלים במלח ופלפל.ממיסים 1 כפית חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. עבודה עם קרפ 1 בכל פעם, להוסיף מחבת וחום דרך. כפית 1/8 של תערובת סלמון על השליש התחתון של כל קרפ.
מקשטים עם סלמון מעושן שמורות ושמיר. חזור עם שאר החמאה, קרפים, וסלמון.