גלידה מטוגנת Cornflake קוקוס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קורנפלקס, גלידה, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו עוף תירס מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוף גלידה לתוך 5 כדורים ולמקם על מחבת צוננת. להקפיא עד מוצק, על 1 שעה. במידת הצורך, לעצב מחדש גלידה לתוך כדורים להקפיא שוב עד מוצק.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קורנפלקס, קוקוס ומלח. בקערה אחרת, לטאטא ביצים עם 1 כף חלב קוקוס.
עבודה כדור אחד בכל פעם, בחוזקה לארוז תערובת קורנפלקס סביב כדור גלידה. לטבול בתערובת ביצים ולאחר מכן מחדש רול בתערובת קורנפלקס. להקפיא עד מוצק לחלוטין, לפחות 3 שעות.
ממש לפני ההגשה, מחממים שוקולד עם 1/2 כוס חלב קוקוס בסיר או במיקרוגל, מטילים לעתים קרובות, עד שהרוטב נמס וחלק.
בסיר כבד גדול או תנור הולנדי, שמן חום ל 185°. בזהירות לזרוק כדורים בשמן ומטגנים רק עד זהב פריך, על 30 שניות, הפיכת כדורים לטגן באופן שווה.
הסר מן השמן והמקום על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מגישים מיד עם רוטב וקישוטים.