קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה משמש מגש גלידה

גלידה משמש מגש גלידה
גלידת משמש משמש מגש גלידה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי cookstr.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 8%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו גלידת אבוקדו, גלידת אבוקדו (לא נטישה), ו גלידת וניל צ'אי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את השימורים דרך מסננת עם כף עץ או לשים דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מסננתמסננת
2
מרתיחים את המים והסוכר יחד במשך 5 דקות כדי להפוך סירופ פשוט, ואז מגניב עד קר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
סוכרסוכר
מיםמים
3
מערבבים את משמש טהור ואת הסירופ, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
סירופסירופ
4
מקציפים את הקרם הכבד בקערה מקוררת עם מקצף סיבובי או מערבל יד חשמלי (או בקערה של מערבל חשמלי) עד שהוא הוכפל בנפח ומחזיק את צורתו כאשר המקצף מורם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מקפלים את הקרם ביסודיות לתוך תערובת משמש עם מרית גומי, ואז לשפוך את התערובת לתוך מגשי קרח מקרר ולשים בחלק הקר ביותר של תא הקפאה או מקפיא עד קפוא סביב הקצוות ואת רגשני במרכז.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
הסר, להפוך לקערה, והכה עם מרית עץ עד חלקה. תחזיר את המגשים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
7
חזור על תהליך מכות זה 1 או 2 פעמים, ואז לחזור למקפיא להקפיא עד קשה.
8
תהליך ההכאה מונע מהגלידה ליצור גבישים והופך אותה לחלק.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;