גלידה משמש מגש גלידה
גלידת משמש משמש מגש גלידה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי cookstr.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 8%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו גלידת אבוקדו, גלידת אבוקדו (לא נטישה), ו גלידת וניל צ'אי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את השימורים דרך מסננת עם כף עץ או לשים דרך טחנת מזון.
מרתיחים את המים והסוכר יחד במשך 5 דקות כדי להפוך סירופ פשוט, ואז מגניב עד קר.
מערבבים את משמש טהור ואת הסירופ, ערבוב היטב.
מקציפים את הקרם הכבד בקערה מקוררת עם מקצף סיבובי או מערבל יד חשמלי (או בקערה של מערבל חשמלי) עד שהוא הוכפל בנפח ומחזיק את צורתו כאשר המקצף מורם.
מקפלים את הקרם ביסודיות לתוך תערובת משמש עם מרית גומי, ואז לשפוך את התערובת לתוך מגשי קרח מקרר ולשים בחלק הקר ביותר של תא הקפאה או מקפיא עד קפוא סביב הקצוות ואת רגשני במרכז.
הסר, להפוך לקערה, והכה עם מרית עץ עד חלקה. תחזיר את המגשים למקפיא.
חזור על תהליך מכות זה 1 או 2 פעמים, ואז לחזור למקפיא להקפיא עד קשה.
תהליך ההכאה מונע מהגלידה ליצור גבישים והופך אותה לחלק.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;