קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גלידות יער שחורות עם בראוניז

גלידות יער שחורות עם בראוניז
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? גלידות יער שחורות עם בראוניז יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2325 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 156 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 154 אוהדים. אם יש לך דובדבנים, שקדים טחונים, קירש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידות יער שחורות, גלידות וופל יער שחורות ומסגירות, ו מדהים שחור יער בראוניז שעועית שחורה.

הוראות

1
עבור הגלידה, יוצקים את השמנת לתוך מחבת ומביאים לרתיחה. מקציפים יחד את הסוכר, חלמוני ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים מעל 2 כפות של הקרם ולטפטף לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת עם הקרם, להנמיך את החום, ואז לבשל כמה דקות, ערבוב ברציפות עם כף עץ, עד פודינג מעילים את הגב של הכף.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ממיסים את השוקולד במיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך הקערה של פודינג. כאשר פודינג מקורר, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כדי להפוך את הרוטב, לנקז את הדובדבנים, שמירה על הנוזל, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מניחים את הנוזל במחבת עם הקירש או ברנדי ומבשלים במשך 5 דקות, או עד סירופ. החזירו את הדובדבנים למחבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי להרכיב את גלידות, מקציפים את הקרם עם הסוכר הדובדבן עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
חותכים את הבראוניז לחתיכות בגודל ביס, ואז מניחים קומץ בתחתית 4 כוסות. לגרוף את הגלידה על גבי, ואז לטפטף עם דובדבנים ורוטב. מנה עם קצפת ופיזור עם שוקולד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
תנור חום 180c / מאוורר 160c / גז 4, ולאחר מכן גריז קו פח בראוני 20cm מרובע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את החמאה ושוקולד מריר במחבת עד שנמסים. מערבבים דרך סוכר חום כהה וסוכר מגורען. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לערבב דרך הביצים. מערבבים את השקדים והקמח.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים לתוך הפח, ואז אופים במשך 30-35 דקות עד רק מבושל דרך. (עושה 16)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "