גלידות פירות טרופיים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קלופים אננס, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו גלידות טרופיות עם רום קרמל, גלידות פירות קיץ, ו קבב פירות עם קולי פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מערבבים את השמנת והחלב עם הג ' ינג ' ר ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על הג ' ינג ' ר. תמחק את הסיר. להחזיר את הקרם לסיר ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום וקצף בסוכר וג ' לטין.
תן לקרם להתקרר לפושר, ולאחר מכן לטאטא בmascarpone. כפית את מוס לתוך 12 כוסות או קערות ומקרר עד סט, 1 שעה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
מורחים את פתיתי הקוקוס בצלחת עוגה וטוסט עד הזהב, 3 דקות.
בקערה, לזרוק את האננס ומנגו עם סוכר חום, גרידת ליים ומיץ. כפית את האננס ומנגו על מוס זנגביל העליון עם פטל. לגרוף את הגלידה לתוך הקערות, מקשטים עם קוקוס קלוי ומגישים.