גלידת בראוני פאדג'חמה
גלידת בראוני פאדג'חם עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. גשו לסופר וקנו מ " ר. שוקולד אפייה חצי מתוק, מלח, מקשט: רוטב שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מנטה חם פאדג'- גלידות בראוני, גלידת בראוני בטעם מנטה פאדג'חם, ו צלחת עמוקה גלידת בראוני פאדג'חם לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה ושוקולד במיקרוגל בטוח ערבוב בכל דקה. מערבבים; מגניב 10 דקות.
מערבבים יחד ביצה, סוכר חום, וניל ומלח בקערה קטנה. מערבבים לתוך תערובת שוקולד.
מוסיפים קמח; מערבבים היטב.
מורחים את הבלילה במחבת אפייה 8 " x8 " מרופדת בנייר אלומיניום וריססו עם ספריי ירקות nonstick.
אופים ב 350 מעלות במשך 15 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל. כיסוי; צמרמורת עד המשרד.
חותכים בראוניז לתוך 8 ריבועים.
מורחים 4 בראוניז עם גלידה; העליון עם בראוניז הנותרים. לעטוף בניילון נצמד; להקפיא בן לילה. כדי לשרת, טפטוף עם רוטב שוקולד חם.