קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת גלידת גלידת גלידת פאדג'וקפה עבה

גלידת גלידת גלידת גלידת פאדג'וקפה עבה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת גלידת גלידת שוקולד שקדים קלויים, גלידת גלידת פאדג'חמאת בוטנים, ו גלידת קוקוס קלויה עם גלידת פאדג'.

הוראות

1
שים מיכל במקפיא. לפצל את התא וניל לאורכים, לגרד את הזרעים החוצה עם נקודת הסכין קצה לתוך מחבת עם חלב, שמנת ותרמיל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר לפחות 20 דקות. לקבלת הטעם הטוב ביותר, זה יכול להיעשות כמה שעות לפני כן והשאיר ללכת קר (ראה טיפ, להלן).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר וחלמון ביצה יחד במשך כמה דקות עד שהם הופכים חיוורים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שים את קרם וניל בחזרה על החום עד שלה רק עומד לרתוח. מערבבים את גרגרי הקפה ואז בזהירות מסננים את הנוזל על החלמונים, מכים עם הקצף עד מעורב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בשלב זה, לקבל קערה גדולה של מי קרח ולשבת קערה קטנה יותר בו.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את פודינג בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על החום הנמוך ביותר, ערבוב לאט ברציפות, לוודא את הכף נוגעת בתחתית המחבת, במשך כ 10 דקות עד מעובה (ראה כללים, להלן). מסננים את פודינג לתוך הקערה יושב במים הקפואים ולהשאיר להתקרר, ולאחר מכן נטישה עד scoopable (ראה שיטות, להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שכבת מיכל קר עם גלידה וכפית של רוטב קפה וחתיכות פאדג'. תקפא בן לילה ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.