קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת גלידת דולצ'ה

גלידת גלידת דולצ'ה
גלידת דולצ'ה דה-לצ' ה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד צ'יפס, גלידת דולסה דה לה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת אננס גלידת דולצ'ה דה לצ' ה, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו גלידת דולצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
4
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את כל החומרים בקערה. לשפשף יחד עם קצות האצבעות עד טופס גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד הזהב, ערבוב מדי פעם, על 18 דקות. Streusel מגניב על גיליון.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8x8x2 אינץ תבנית אפיית מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה כדי להתמזג. הכה בביצה, ואז וניל. מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח מעל; לנצח רק עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סודה לשתייהסודה לשתייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים עד זהב סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות. מגניב במחבת על המדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
חותכים בלונדיניות לריבועים 1 אינץ'. מסדרים 5 ריבועים בתחתית כל מנה. רוטב Rewarm; כפית מעל. למעלה עם גלידה, יותר רוטב, אז streusel.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
רוטברוטב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "