גלידת גרגרי שוקולד
מתכון שוקולד גריסים גלידה יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 7 שעות ו-10 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חלב, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות את חלמון הביצה בקלילות עם מקצף, על 30 שניות.
מוסיפים את הקקאו, הסוכר, ו 2 כפות של החלב והכו עד מעובה כהה, חום מבריק בצבע, על 3 דקות.
בסיר קטן, חום 1 1/2 כוסות חצי וחצי ואת הקרם על חום בינוני-נמוך עד מדחום ממתקים רושמת150 מעלות F. (אתה יכול לראות קיטור עולה מהמחבת, אבל החלב והקרם לא צריך להתחיל לרתוח.)
עם סכין חדה, לחתוך את שעועית וניל לאורכו, לגרד את הזרעים השחורים הזעירים לתוך חצי וחצי, ולהוסיף את שעועית וניל למחבת.
מוסיפים את הגריסים וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם ושומרים על הטמפרטורה סביב 150 מעלות F, עד גריסים להתנפח ואת התערובת מתעבה לעקביות של דייסה דקה, על 10 עד 20 דקות, בהתאם לרעננות של גריסים ואת גסות הטחינה.
הסר את שעועית וניל ולהשליך.
לטאטא 1 כוס של תערובת חצי וחצי שיבולת שועל לאט לתוך תערובת הקקאו, ערבוב כל הזמן עד הנוזלים משולבים ביסודיות.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ לתערובת שיבולת השועל הנותרת בסיר ומערבבים עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות. מערבבים את תערובת הקקאו לתוך גרגרים ותערובת שוקולד ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה, עד פודינג מתעבה למרקם של פודינג עבה, נוזלי, 8 עד 12 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולהעביר למכל. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת ומקרר במשך 4 שעות או לילה, עד פודינג קר מאוד.
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן עד הגלידה הופך עבה מאוד ומחזיק את צורתו. להעביר במהירות את הגלידה למכולה עם מכסה הדוק הולם. אם יש מקום כלשהו בין פני השטח של הגלידה והמכסה, לטפוח על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח. כסה את המכולה.
להקפיא את הגלידה עד שהוא התקשה, לפחות 2 שעות.
הסר מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה ולהסיר את עטיפת הפלסטיק.
מגישים מנות קטנות של גלידה בקערות, ומקשטים בשוקולד מגולח או לכיף, קמצוץ שיבולת שועל יבשה וגולמית.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.