גלידת דבש ותימין עם קורנית מסוכרת
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 882 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חלב, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו רוזמרין ותימין פקאנים מסוכרים, אגוזי מלך מסוכרים רוזמרין ותימין, ו המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני.
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 2 שעות.
להקציף ביצים וסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים דבש לתערובת שמנת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד דבש מתמוסס. בהדרגה להקציף תערובת שמנת לתערובת ביצים. להחזיר פודינג לאותה מחבת. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי מעיל כף מדחום קורא 77° כדי175, על 4 דקות (לא להרתיח). מסננים לתוך קערה נקייה; להקציף וניל. כיסוי; צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העברה לקערה, כיסוי, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות עד 3 ימים.
להקציף ביצה לבן בקערה בינונית עד מקציף.
מניחים סוכר בקערה רדודה. לטבול קורנית ענפים, 1 בכל פעם, לתוך ביצה לבן מעיל, ואז לנער את עודף.
מוסיפים לסוכר ופונים למעיל.
מניחים על מגבות נייר לייבוש.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 8 שעות לפני השימוש.
לגרוף גלידה לתוך קערות או גביעים.