גלידת דובדבנים-שוקולד עם פרלין מתובל-שקדים
גלידת דובדבן-שוקולד עם פרלין מתובל-שקדים דורש מסביב 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, חתיכות טופי, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת דובדבנים-שוקולד עם פרלין מתובל-שקדים, גלידת פרלין שקדים אוכמניות, ו טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה קטנה.
מוסיפים שקדים ומערבבים בעדינות עד משולב היטב.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, ומפיצים אגוזים בשכבה אחת.
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, כ 6 דקות או עד חום זהוב וריחני.
הסר קלף מהמחבת, ותן לשקדים להתקרר על הנייר. אגוזים יהיה פריך כפי שהם מגניבים.
לשבור תערובת אגוז לחתיכות. גלידה מנה לתוך כל אחד 4 כוסות גבוהות עם כף גלידה, העליון באופן שווה עם דובדבנים, טופי, תערובת אגוז. למעלה עם טפטוף של שוקולד נמס.