גלידת דלעת ג'ינג'רס
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך סוכר חום, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת Gingersnap, ו גלידת דלעת Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים למעט gingersnaps ו בורבון בקערה כדי להתמזג. מסננים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
לגרד גלידה לתוך קערה ומערבבים בג ' ינג ' ים ובורבון. להקפיא, מכוסה, עד scoopable, 2 1/2 שעות ועד 1 שבוע (gingersnaps לרכך קצת אחרי 1 יום).
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות ג ' ינג ' רנאפ. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "