קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת דלעת תענוג

גלידת דלעת תענוג
צריך ללא גלוטן, ללא חלב וקינוח ידידותי לפודמפה? תענוג גלידת דלעת יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 399 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. אם יש לכם פקאן, מילוי פאי דלעת, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעונית וללא גלוטן), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים מילוי פאי, אגוזי פקאן, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה גלידה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
העברה ל-8 אינץ'.- צלחת מרובעת מצופה בתרסיס בישול. להקפיא, מכוסה, 3-4 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "