קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

גלידת הל קפה

גלידת הל קפה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קפה-גלידה הל עם תאנים, קפה Granita עם קצפת הל, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד להביא שמנת וחלב לרתיחה. בעוד חלב הוא חימום, טוסט תרמילי הל במחבת יבשה עד ארומטי, 1 עד 2 דקות, ולחץ עליהם כדי לפתוח עם הצד השטוח של סכין. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להסיר מן החום, מערבבים תרמילי הל, כיסוי, תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
להביא חלב בחזרה לרתיחה ומערבבים קפה טחון.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
3
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 15 דקות. בסיר בינוני אחר, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד משולב היטב מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מסננים חלב לתוך תערובת ביצים באמצעות מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף מיד לשלב. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על גב כף אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים במלח. רפרפת צ ' יל במקרר לפחות 6 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
7
מעבירים גלידה למיכל אטום וצינה במקפיא עד המשרד scoopable, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק