קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

גלידת הל קפה

גלידת הל קפה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קפה-גלידה הל עם תאנים, קפה Granita עם קצפת הל, ו בירה קרה קפה לאטה קרח פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד להביא שמנת וחלב לרתיחה. בעוד חלב הוא חימום, טוסט תרמילי הל במחבת יבשה עד ארומטי, 1 עד 2 דקות, ולחץ עליהם כדי לפתוח עם הצד השטוח של סכין. כאשר חלב מגיע לרתיחה, להסיר מן החום, מערבבים תרמילי הל, כיסוי, תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
להביא חלב בחזרה לרתיחה ומערבבים קפה טחון.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
3
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 15 דקות. בסיר בינוני אחר, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד משולב היטב מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסננים חלב לתוך תערובת ביצים באמצעות מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף מיד לשלב. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על גב כף אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים במלח. רפרפת צ ' יל במקרר לפחות 6 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
7
מעבירים גלידה למיכל אטום וצינה במקפיא עד המשרד scoopable, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת