קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות38
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אמיתית

גלידת וניל אמיתית
גלידת vanillan אמיתית לוקחת בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 2157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, קרם כפול סיר, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), גלידת עוגיות וניל עם עוגיות סוכר ומייצרת גלידה מסגירות, ו גלידת תות אמיתית.

הוראות

1
שים את החלב והשמנת בסיר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין קטנה, חדה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הוסף את התרמיל למחבת, מדי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים את כל המגרש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות, כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
מערבבים את החלמונים ואת הסוכר יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את החלב על תערובת הביצה, לטאטא ברציפות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים הכל בחזרה למחבת הנקייה, לחזור לחום נמוך ומבשלים 8-10 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. ודא שזה לא להרתיח או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשבת אותו בקערה גדולה יותר, שליש מלא קרח ומים, כדי לקרר אותו לשמור ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב. צ ' יל כדי לוודא שזה קר לחלוטין, לשים סרט נצמד ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים את הפודינג למכונת גלידה. נטישה בעקבות הוראות היצרנים עד קפוא, ואז כפית לתוך מיכל מתכת או פלסטיק הוכחה במקפיא. לכסות ולהקפיא עד מוצק. אם אין לכם מכונת גלידה, שפכו את הפודינג לתוך המיכל והקפאו. כל 2-3 שעות, לקחת את התערובת מהמקפיא ולתת לו מערבבים. ברגע שהוא מוגדר ברכות, להכות אותו היטב עם מקצף חשמלי, ואז להקפיא מוצק. זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
הסר מן המקפיא 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לקבל רך מספיק כדי לגרוף.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידת Vanillan עובדת ממש טוב עם קרם שרי, Moscato D ' Esti, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.