קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות38
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אמיתית

גלידת וניל אמיתית
גלידת vanillan אמיתית לוקחת בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 2157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, קרם כפול סיר, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), גלידת עוגיות וניל עם עוגיות סוכר ומייצרת גלידה מסגירות, ו גלידת תות אמיתית.

הוראות

1
שים את החלב והשמנת בסיר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין קטנה, חדה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הוסף את התרמיל למחבת, מדי.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מחממים את כל המגרש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות, כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מערבבים את החלמונים ואת הסוכר יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את החלב על תערובת הביצה, לטאטא ברציפות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים הכל בחזרה למחבת הנקייה, לחזור לחום נמוך ומבשלים 8-10 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. ודא שזה לא להרתיח או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
6
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשבת אותו בקערה גדולה יותר, שליש מלא קרח ומים, כדי לקרר אותו לשמור ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב. צ ' יל כדי לוודא שזה קר לחלוטין, לשים סרט נצמד ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את הפודינג למכונת גלידה. נטישה בעקבות הוראות היצרנים עד קפוא, ואז כפית לתוך מיכל מתכת או פלסטיק הוכחה במקפיא. לכסות ולהקפיא עד מוצק. אם אין לכם מכונת גלידה, שפכו את הפודינג לתוך המיכל והקפאו. כל 2-3 שעות, לקחת את התערובת מהמקפיא ולתת לו מערבבים. ברגע שהוא מוגדר ברכות, להכות אותו היטב עם מקצף חשמלי, ואז להקפיא מוצק. זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
הסר מן המקפיא 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לקבל רך מספיק כדי לגרוף.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידת Vanillan עובדת ממש טוב עם קרם שרי, Moscato D ' Esti, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.