קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות38
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אמיתית

גלידת וניל אמיתית
גלידת vanillan אמיתית לוקחת בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 2157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים ביצה, קרם כפול סיר, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), גלידת עוגיות וניל עם עוגיות סוכר ומייצרת גלידה מסגירות, ו גלידת תות אמיתית.

הוראות

1
שים את החלב והשמנת בסיר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין קטנה, חדה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הוסף את התרמיל למחבת, מדי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את כל המגרש על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות, כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
4
מערבבים את החלמונים ואת הסוכר יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את החלב על תערובת הביצה, לטאטא ברציפות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים הכל בחזרה למחבת הנקייה, לחזור לחום נמוך ומבשלים 8-10 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. ודא שזה לא להרתיח או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשבת אותו בקערה גדולה יותר, שליש מלא קרח ומים, כדי לקרר אותו לשמור ערבוב מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב. צ ' יל כדי לוודא שזה קר לחלוטין, לשים סרט נצמד ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את הפודינג למכונת גלידה. נטישה בעקבות הוראות היצרנים עד קפוא, ואז כפית לתוך מיכל מתכת או פלסטיק הוכחה במקפיא. לכסות ולהקפיא עד מוצק. אם אין לכם מכונת גלידה, שפכו את הפודינג לתוך המיכל והקפאו. כל 2-3 שעות, לקחת את התערובת מהמקפיא ולתת לו מערבבים. ברגע שהוא מוגדר ברכות, להכות אותו היטב עם מקצף חשמלי, ואז להקפיא מוצק. זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
הסר מן המקפיא 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לקבל רך מספיק כדי לגרוף.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידת Vanillan עובדת ממש טוב עם קרם שרי, Moscato D ' Esti, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.