גלידת וניל עם תותים טריים
גלידת וניל עם תותים טריים היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-6 דקות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. נסו B & W וניל שעועית פודינג עם תותים טריים, תותים מבושלים עם שעועית וניל ונענע טרי, ו גלידת וניל שעועית עם תותים # sfromtheheart (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות חלב קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מערבבים גבינת שמנת ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
שלב חלב שנותר, חצי וחצי, ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות סירופ תירס) בסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים לתוך תערובת חלב במחבת, הזמנת שעועית לשימוש נוסף. מביאים לרתיחה; להרתיח 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת קורנפלור; מערבבים עם מקצף. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד עבה מעט. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת גבינת שמנת, ערבוב עד חלקה. החזר תערובת חלב לסיר.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר (כ -10 דקות), ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
בעוד גלידה קופאת, לשלב תותים ו 1/4 כוס סוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות או עד הפרי רך ומיץ הוא סירופ.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד הפרי קר (כ 10 דקות), ערבוב מדי פעם.
כאשר גלידה סיים חביצה, להעביר מיכל מתאים למקפיא, לסירוגין כפיות של הגלידה עם dollops של הפרי. לחץ על פיסת קלף או נייר שעווה ישירות על פני השטח של הגלידה, להקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
הסר מהמקפיא כדי לרכך לפני ההגשה.