גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 903 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך ויסקי, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. וזה טוב. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה של מערבל לעמוד, להכות יחד את חלמונים וסוכר עד החלמונים להבהיר בצבע והסוכר הוא מומס לחלוטין. תניח בצד.
בסיר בינוני, מעל חום גבוה, לשלב את החלב, שמנת כבדה ואגוז מוסקט ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום בהדרגה למזג את התערובת החמה לתערובת הביצה והסוכר. ואז להחזיר הכל לסיר ולבשל עד התערובת מגיעה 160 מעלות F.
הסר מהחום, מערבבים את הבורבון, יוצקים לקערת ערבוב בינונית, ומניחים במקרר. צנן את התערובת במקרר עד שהיא מגיעה לטמפרטורה של 40 מעלות F, כ 4 עד 6 שעות.
לאחר הצטננות, לעבד במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים כמו עבור רך לשרת, או במקום במיכל אטום ולשים במקפיא במשך 2 עד 4 שעות עבור גלידה מסורתית.