גלידת חמאה עם לימון בריח כתום
גשו לסופר וקנו סוכר, קליפת לימון, ענפי מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: שרבט חלב תפוזים, גלידת חלב-חמאה כתומה בדם, ו לחם עוגת חמאה ריחני כתום.
הוראות
כדי להכין שרבט, לשלב סוכר ומים כוס 1 בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים סירופ לקערה גדולה; מגניב.
מוסיפים חלב חמאה, יוגורט, קליפת לימון ומיץ, ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 30 דקות או עד המשרד.
מערבבים ליקר וקליפה כתומה בקערה קטנה; לתת לעמוד 20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "