גלידת טופי עם בייקון ובירה
מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח ים, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו גלידת קפה טופי קראנץ, All-American Root Beer Float Brunie Sundaes, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבייקון בסיר בינוני על חום בינוני ומבשל, ערבוב, עד פריך מאוד, על 10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר, שמירה על השומן במחבת.
מוסיפים את הסוכר החום, סירופ התירס, בירה, חמאה, שמנת כבדה וקמצוץ כל מלח ופלפל כשרים למחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה מעט, 6 עד 8 דקות.
מעבירים לקערה ומקררים עד שמוכנים להגיש.
לגרוף את הגלידה לקערות ולכפות את רוטב טופי על גבי.
מקשטים עם חתיכות בייקון פריך, פקאנים קלויים ומלח ים.