גלידת לימון וגלידת גרניטה פטל
גלידת לימון וגלידת גרניטה פטל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גלידת לימון פרימיום, פטל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו גלידת לימון שמנת, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו גלידת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
פטל מחית במעבד עד כמעט חלקה.
העברה למסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות מרית סיליקון, לחץ על מוצקים כדי לחלץ מחית. להשליך זרעים מסננת.
להעביר 1/3 כוס מחית לקערה קטנה; להוסיף 2 כפות סוכר ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. כיסוי; צ ' יל לרוטב.
מביאים 3/4 כוס מים וסוכר 1/2 כוס לרתיחה במחבת, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. סירופ מגניב. מערבבים סירופ לתוך הנותרים פירה בקערה בינונית עבור granita.
העברה לתבנית זכוכית 8x8x2-inch. להקפיא עד התערובת מתחילה להגדיר, ערבוב כל 45 דקות כדי לשבור חתיכות גדולות, 2 עד 3 שעות. כיסוי; להקפיא עד המשרד, על 6 שעות. לעשות קדימה: רוטב granita יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור רוטב צונן וגרנטה קפוא.
באמצעות מזלג, לגרד את פני השטח של granita ליצור גבישים.
מניחים כף של גלידת לימון בכל אחד 2 כוסות קינוח. למעלה כל אחד עם כף של granita; טפטוף עם רוטב פטל. למעלה עם כף גלידה, ואז כף של granita; טפטוף עם רוטב.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "