קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מייפל

גלידת מייפל
גלידת מייפל היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, סירופ מייפל מדרגה ב ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את סירופ המייפל בסיר קטן על חום בינוני, מבעבע עד שהוא מופחת על ידי רבע, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מחממים את הקרם והחלב בסיר בינוני על אש בינונית עד שרק מבעבע, כ 5 דקות. בינתיים, לטאטא את החלמונים בקערה בינונית חסינת חום עד אור בצבע מעובה מעט, על 2 דקות.לאחר תערובת החלב הוא רותח, להסיר מן החום ויוצקים על 1/2 כוס לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. להחזיר את תערובת החלמון לסיר עם תערובת החלב הנותרת ולמקם מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא עבה ומצפה את הגב של כף, על 3 דקות. (כאשר אתה מפעיל את האצבע דרך פודינג, קו צריך להחזיק ולא לרוץ בחזרה לתוך עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
הסר את פודינג מחום ומערבבים את הפחתת סירופ מייפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
צמצוםצמצום
פודינגפודינג
מלחמלח
5
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה חסינת חום ומניחים מעל אמבט קרח עד צונן, כ 40 דקות. מכסים ומקררים בין לילה.ברגע שהבסיס של הגלידה מתקרר, להקפיא אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
בסיסבסיס
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מסננתמסננת
קערהקערה