קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות16
מגזין

גלידת מנגו קוקוס

גלידת מנגו קוקוס

הוראות

1
להביא חלב רק לרתיחה בסיר כבד 2-3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ גדול של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים פודינג לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא רושם 170 עד 79° על מדחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בתערובת מנגו עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה (כדי להסיר כל מחרוזות מנגו), להשליך מוצקים, מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. פודינג צ ' יל, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1
Ice cream can be made 3 days ahead.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת