כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ גדול של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים פודינג לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא רושם 170 עד 79° על מדחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בתערובת מנגו עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה (כדי להסיר כל מחרוזות מנגו), להשליך מוצקים, מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. פודינג צ ' יל, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 12 שעות.