להקציף יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ גדול של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים פודינג לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא רושם 170 עד 79° על מדחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בתערובת מנגו עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה (כדי להסיר כל מחרוזות מנגו), להשליך מוצקים, מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. פודינג צ ' יל, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
7
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 12 שעות.