גלידת מנטה נפלאה
מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 922 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, עלי נענע, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר 1/2 כוס.
בסיר בינוני כבד מעל חום נמוך בינוני, מערבבים יחד חלב, הנותרים 1/4 כוס סוכר, מנטה.
חום עד אידוי אבל לא רותח, ואז להסיר מן החום.
מצקת על תערובת חלב חם 1/2 כוס לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן כדי למנוע ביצים לבשל, ואז לאט לערבב את תערובת הביצה בחזרה לתוך חלב חם, לטאטא כל הזמן.
מניחים על אש נמוכה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף (אצבע נמשכת על פני כף יעזוב נתיב ברור), 5 עד 6 דקות בסך הכל (לא נותנים לרתיחה או פודינג יהיה להתערבב). מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
להקציף בשמנת כבדה. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 6 שעות או לילה.
עיבוד פודינג במכונת גלידה, הוספת שוקולד קצוץ במהלך הרגע האחרון של חביצה.
להעביר מיכל אטום להקפיא עד קשה, על 3 שעות.