קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

גלידת מנטה נפלאה

גלידת מנטה נפלאה
מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 922 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, עלי נענע, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר בינוני כבד מעל חום נמוך בינוני, מערבבים יחד חלב, הנותרים 1/4 כוס סוכר, מנטה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום עד אידוי אבל לא רותח, ואז להסיר מן החום.
4
מצקת על תערובת חלב חם 1/2 כוס לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן כדי למנוע ביצים לבשל, ואז לאט לערבב את תערובת הביצה בחזרה לתוך חלב חם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
מצקתמצקת
5
מניחים על אש נמוכה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף (אצבע נמשכת על פני כף יעזוב נתיב ברור), 5 עד 6 דקות בסך הכל (לא נותנים לרתיחה או פודינג יהיה להתערבב). מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להקציף בשמנת כבדה. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
עיבוד פודינג במכונת גלידה, הוספת שוקולד קצוץ במהלך הרגע האחרון של חביצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
להעביר מיכל אטום להקפיא עד קשה, על 3 שעות.