גלידת סוכר חום אפרסק בורבון
גלידת סוכר חום אפרסק בורבון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 89 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם בורבון, סירופ תירס, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בורבון סוכר חום אפרסק הפוך עוגה, סוכר חום-גלידת בורבון, ו סרטנים תפוחים עם סוכר חום-גלידת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר משלבים אפרסקים, שמנת, סוכר חום וסירופ תירס. להתמזג על גבוה עד שכל החומרים משולבים היטב, על 30 שניות.
יוצקים דרך מסננת לסיר כבד. הפעל חום גבוה בינוני ולהביא בסיס לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
תן להתבשל במשך 2 דקות, או עד הבסיס הופך syrupy מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהעביר מיכל אטום. מערבבים במלח לפי הטעם, 1/4 כפית בכל פעם, ולאחר מכן מוסיפים ויסקי. כיסוי וצינה לילה.
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העברה למכולה וצינה במקפיא במשך 3 עד 4 שעות לפני ההגשה.