גלידת פאי תפוחים
עוגת תפוחים גלידה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 55 סנט למנה מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה עובד טוב כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים, פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול שלבו את הסוכר, הקמח והמלח; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
הקציפו כמות קטנה מהתערובת החמה לביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות. מערבבים פנימה שמנת מוקצפת ווניל.
מוסיפים מילוי פאי וקינמון. לחץ על נייר שעווה על משטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא בהתאם להוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים למיכל מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.