גלידת פודינג בננה של מבוגרים
גלידת פודינג בננה של מבוגרים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה 3051 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בננות, סוכר חום היטב, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו גלידות באננן קפואות, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו פודינג מוקה גדל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף חלב ושמנת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
להקציף בממרח שעועית וניל. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, מחממים תנור ל 40
מערבבים בננות, סוכר חום, חמאה, ואם תרצה, 1 כף. ליקר בננה ב2-qt. צלחת אפייה.
אופים 20 דקות או עד השחמה וריכך, תוך ערבוב לאחר 10 דקות.
תערובת בננה מחית גס; מערבבים לתוך תערובת קרם מקורר.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת שמנת, וצינה 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמן עשויים להשתנות.) לפני העברת גלידה מיכל אטום להקפאה נוספת, מערבבים בוופלים וניל, אם תרצה, נשאר 1 כף. ליקר בננה.
* תמצית וניל ניתן להחליף.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "