גלידת פטל חלקה
גלידת פטל חלקה יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-16 ומחירו 69 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 183 קלוריות . 19 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם סירופ תירס, סוכר, חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 31% , המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו את Smooth Bloody Mary , איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה וקאפקייקס פטל עם ציפוי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים פטל בבלנדר או במעבד מזון; יוצקים את התערובת דרך מסננת כדי להסיר זרעים.
מקציפים ביצים וסוכר יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מחית פטל, חצי-חצי, שמנת, סירופ תירס ומיץ לימון לתוך תערובת הביצים-סוכר.
מעבירים את תערובת קרם הפטל למכשיר הגלידה. מקפיאים לפי הוראות היצרן.