גלידת פקאן קרמל
גלידת קרמל פקאן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1025 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-27 דקות. נסו גלידת פקאן קרמל, גלידת פאי פקאן, ו גלידת פקאן דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרמל, לערבב 1/3 כוס מים והסוכר בסיר בינוני כבד תחתית. מבשלים, ללא ערבוב, על אש נמוכה במשך 5 עד 10 דקות, עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני ומרתיחים נחשפים עד הסוכר הופך חום ערמוני חם (כ 350 מעלות F על מדחום ממתקים), 5 עד 7 דקות, בעדינות מערבבת את המחבת כדי לעורר את התערובת. היזהר; התערובת היא חמה מאוד! צפה בתערובת כל הזמן בסוף, כפי שהוא ילך מקרמל לשרוף מהר מאוד. כבה את החימום. לעמוד מנגד כדי למנוע התזה ולאט לאט להוסיף את הקרם וניל. הקרם יהיה בועה באלימות ואת הקרמל יהיה להתמצק; אל תדאג. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הקרמל מתמוסס והרוטב הוא חלק, על 2 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 4 שעות. זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב.
כדי להרכיב את הגלידה, מניחים כף אחת של גלידת וניל וכדור אחד של גלידת פקאן חמאה בכל מנה ומפזרים פקאנים קלויים.
טפטוף עם רוטב קרמל ומגישים רוטב נוסף בצד.