גלידת פקאן-קרמל קראנץ
גלידת פקאן-קרמל קראנץ עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1314 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לך לחנות ותביא קצפת, תאייד חלב, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת פקאן-קרמל קראנץ, עוגת גלידה תוצרת בית, ו גלידת עוגיות קרמל קראנץ.
הוראות
מערבבים יחד 5 החומרים הראשונים; להפיץ בשכבה דקה על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. תהליך במעבד מזון עד קצוץ דק; להפריש.
מערבבים יחד 2 כוסות סוכר חום והבא 3 מרכיבים בסיר גדול על אש נמוכה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה. (לא להרתיח.)
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. בהדרגה מערבבים 1 תערובת סוכר חום חם לתוך חלמונים.
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לתערובת החמה הנותרת; מבשלים, מערבבים כל הזמן, על אש נמוכה 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מחבת מחום; מערבבים בקרם, חלב מרוכז ווניל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 6 ליטר ביד פנה או מקפיא חשמלי, להקפיא על פי הוראות היצרן 5 עד 7 דקות או עד קפוא חלקית.
שכבה עליונה של גלידה באופן שווה עם תערובת שיבולת שועל וציפוי קרמל. הקפא לפי הוראות היצרן, 10 עד 15 דקות נוספות או עד שהתערובת קפואה. (אם תרצה בכך, הסר תערובת ממכל מקפיא, והנח במיכל אחר. חזור למקפיא, להקפיא 8 שעות או לילה.)