קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

גלידת פקאן-קרמל קראנץ

גלידת פקאן-קרמל קראנץ
גלידת פקאן-קרמל קראנץ עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1314 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לך לחנות ותביא קצפת, תאייד חלב, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת פקאן-קרמל קראנץ, עוגת גלידה תוצרת בית, ו גלידת עוגיות קרמל קראנץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד 5 החומרים הראשונים; להפיץ בשכבה דקה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. תהליך במעבד מזון עד קצוץ דק; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים יחד 2 כוסות סוכר חום והבא 3 מרכיבים בסיר גדול על אש נמוכה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. בהדרגה מערבבים 1 תערובת סוכר חום חם לתוך חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לתערובת החמה הנותרת; מבשלים, מערבבים כל הזמן, על אש נמוכה 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
הסר מחבת מחום; מערבבים בקרם, חלב מרוכז ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
9
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 6 ליטר ביד פנה או מקפיא חשמלי, להקפיא על פי הוראות היצרן 5 עד 7 דקות או עד קפוא חלקית.
10
שכבה עליונה של גלידה באופן שווה עם תערובת שיבולת שועל וציפוי קרמל. הקפא לפי הוראות היצרן, 10 עד 15 דקות נוספות או עד שהתערובת קפואה. (אם תרצה בכך, הסר תערובת ממכל מקפיא, והנח במיכל אחר. חזור למקפיא, להקפיא 8 שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק