קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

גלידת פקאן-קרמל קראנץ

גלידת פקאן-קרמל קראנץ
גלידת פקאן-קרמל קראנץ עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1314 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לך לחנות ותביא קצפת, תאייד חלב, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת פקאן-קרמל קראנץ, עוגת גלידה תוצרת בית, ו גלידת עוגיות קרמל קראנץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד 5 החומרים הראשונים; להפיץ בשכבה דקה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 350 במשך 15 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. תהליך במעבד מזון עד קצוץ דק; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים יחד 2 כוסות סוכר חום והבא 3 מרכיבים בסיר גדול על אש נמוכה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. בהדרגה מערבבים 1 תערובת סוכר חום חם לתוך חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לתערובת החמה הנותרת; מבשלים, מערבבים כל הזמן, על אש נמוכה 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
הסר מחבת מחום; מערבבים בקרם, חלב מרוכז ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
9
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 6 ליטר ביד פנה או מקפיא חשמלי, להקפיא על פי הוראות היצרן 5 עד 7 דקות או עד קפוא חלקית.
10
שכבה עליונה של גלידה באופן שווה עם תערובת שיבולת שועל וציפוי קרמל. הקפא לפי הוראות היצרן, 10 עד 15 דקות נוספות או עד שהתערובת קפואה. (אם תרצה בכך, הסר תערובת ממכל מקפיא, והנח במיכל אחר. חזור למקפיא, להקפיא 8 שעות או לילה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)