גלידת צ'רי קראנץ' דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 69 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 20. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 421 קלוריות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושן, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת דובדבנים ועוגיות קראנץ' תות שוקולד צ'יפס .
הוראות
1
בסיר גדול טורפים ביצים, סוכר וחלב עד לאיחוד. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 כנפי עוף (3-1/2 אונקיות כל אחת)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מסירים מהאש; מגניב. מקציפים את תערובת הפודינג, השמנת, הווניל והמלח. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
בֹּטֶן
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
3
מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, הסוכר החום והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה
תפוח נוסף אופציונלי
חותכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ועד שהם רכים מעט
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
4
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
5
מורחים ב-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות ציפוי וניל משומר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דגים
6
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים
7
מערבבים את מלית הפאי לתוך תערובת השמנת. ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
חצאי אפרסקים משומרים בסירופ
לחם כפרי עתיק יומין, חתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
לאחר ההוצאה ממקפיא הגלידה, מערבבים חלק מתערובת שיבולת שועל לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופ
9
מעבירים לכלי מקפיא. מכסים ומקפיאים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.