גלידת קוקוס-תירס עם סירופ סוכר חום ובוטנים
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חלב קוקוס, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת קוקוס-תירס עם סירופ סוכר חום ובוטנים, פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט corianderseeds במחבת יבשה קטנה על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, 1-2minutes.
העברה ללוח חיתוך; קראשעם החלק התחתון של מחבת קטנה או עם amortar ו pestle.
מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני נמוך עד sugardissolves.
מוסיפים כוסברה ופלפל; מתבלים במלח. להביא חום overmedium מבשלים. מבשלים, מתערבל panoccasionally, צחצוח הצדדים עםמברשת מאפה רטוב, עד מעט מעובה, על 5 דקות.
בואו מגניב. זן; לכסות וגיל עד 1 חודש.
באמצעות החורים הגדולים על boxgrater, גרעינים תירס באח גס מקוביות לתוך קערה גדולה; קלחי מילואים.
חלב Heatcoconut בסיר גדול חום overmedium עד כמעט רותח.
תירס Addgrated, קלחי תירס, ועוביםמילק; לבשל, ערבוב מדי פעם, untilmixture בקושי מתחיל להתבשל, about5 דקות.
הסר מחום, כיסוי, ולתת להשהות למשך 1 שעה. תיפטר מקלחונים.
מסננים תערובת תירס דרך רשת בסדר להגיעלקערה בינונית, הקשה על onsolids כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר;להשליך מוצקים.
להקציף במלח. מכסים את בסיס קרם cornice; צ ' יל לפחות 4 שעות orovernight.
תהליך גלידת בסיס יצרנית icecream על פי ליצרהמוסדות.
העברה אל airtightcontainer, כיסוי, להקפיא במשך לפחות 3 שעות ועד 1 שבוע.
טפטוף קצת סירופ סוכר חום מעל.
מקשטים עם בוטנים וגרידת לימון.