גלידת קינמון שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד וחלב בדוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס.
תוריד את התערובת מהחום. מערבבים בייליס, רום, וקינמון עד בשילוב טוב.
מוסיפים בננה ומערבבים עד לקבלת חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערת פלסטיק או מתכת. לכסות ולהקפיא לפחות ארבע שעות.
מקשטים עם קינמון לפני ההגשה.
מרכיבים
1( חצילים)
בננה בשלה, קלופים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ12 כפיות אבקת שום
קינמון, ועוד לקישוט57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שוקולד מריר, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
רום כהה123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
בייליס ליקר123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שוקולד חלב, קצוץ