גלידת קפה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גלידת קפה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1156 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 707 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלח, קפה טחון, פולי קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. גלידת קפה טבעה בקפה (Affogato Semifredddo Coviglia), גלידת קפה תוצרת בית & הזדמנות לזכות מכונת קפה Keurig + אספקת השנה של תענוג בינלאומי, ו גלידת קפה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חלב תלול עם סוכר, פולי קפה, מלח ושמנת:
מחממים את החלב, הסוכר, פולי קפה שלמים, מלח, ו 1/2 כוס שמנת בסיר בינוני עד שהוא די חם ומהביל, אבל לא רותח. לאחר התערובת חמה, לכסות, להסיר מהחום, ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הגדר את השמנת שנותרה לתוך קערה מעל אמבט קרח עם מסננת:
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר על קרח מעל קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מזג את החלמונים: לחמם את תערובת חלב וקפה, על חום בינוני, עד שוב חם ומהביל (לא רותח!). בקערה נפרדת, לטאטא את החלמונים יחד. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב וקפה מחומם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב חם, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
לחמם תערובת קפה חלב ביצה עד שהוא מתעבה: מערבבים את תערובת פודינג כל הזמן על חום בינוני עם מרית חסינת חום, שטוח תחתית, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד שהתערובת מתעבה ומעייל את המרית, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי ויש לי הציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת. לחץ על פולי הקפה במסננת כדי לחלץ כמה שיותר טעם הקפה ככל האפשר. אז תשליך את השעועית.
מערבבים את הקפה וניל טחון דק, ומערבבים עד מגניב.
Chill and process in ice cream maker: צנן את התערובת ביסודיות במקרר, ולאחר מכן להקפיא אותו במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.