קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קפה

גלידת קפה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גלידת קפה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1156 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 707 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלח, קפה טחון, פולי קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. גלידת קפה טבעה בקפה (Affogato Semifredddo Coviglia), גלידת קפה תוצרת בית & הזדמנות לזכות מכונת קפה Keurig + אספקת השנה של תענוג בינלאומי, ו גלידת קפה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חלב תלול עם סוכר, פולי קפה, מלח ושמנת: 
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את החלב, הסוכר, פולי קפה שלמים, מלח, ו 1/2 כוס שמנת בסיר בינוני עד שהוא די חם ומהביל, אבל לא רותח. לאחר התערובת חמה, לכסות, להסיר מהחום, ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הגדר את השמנת שנותרה לתוך קערה מעל אמבט קרח עם מסננת: 
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר על קרח מעל קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מזג את החלמונים: לחמם את תערובת חלב וקפה, על חום בינוני, עד שוב חם ומהביל (לא רותח!). בקערה נפרדת, לטאטא את החלמונים יחד. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב וקפה מחומם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב חם, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לחמם תערובת קפה חלב ביצה עד שהוא מתעבה: מערבבים את תערובת פודינג כל הזמן על חום בינוני עם מרית חסינת חום, שטוח תחתית, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד שהתערובת מתעבה ומעייל את המרית, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי ויש לי הציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת. לחץ על פולי הקפה במסננת כדי לחלץ כמה שיותר טעם הקפה ככל האפשר. אז תשליך את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מערבבים את הקפה וניל טחון דק, ומערבבים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
9
Chill and process in ice cream maker: צנן את התערובת ביסודיות במקרר, ולאחר מכן להקפיא אותו במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.