קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קרם אנגלייז

גלידת קרם אנגלייז
אם יש לכם תמצית vanillan, זרעי שעועית וניל, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, טהיטי קרם אנגלייז: רוטב פודינג שמנת, ו קרם אנגלייז.

הוראות

1
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה במשך 3 דקות, או עד עבה מאוד. להפחית למהירות נמוכה, ולהוסיף את עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עם המיקסר עדיין נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את תערובת פודינג לסיר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעובה. הפודינג יכסה את הכף כמו קרם כבד. אל תבשל את זה מעל 180 מעלות או שהביצים יתערבלו!
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים את הרוטב דרך מסננת בסדר, מוסיפים את תמצית הוניל, קוניאק, וזרעי וניל, אם משתמשים. להקפיא את התערובת במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קוניאקקוניאק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להעביר מיכל פלסטיק לאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.