גלידת קרמל
גלידת קרמל תירס דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכריות קרמל, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גלידת קרמל, גלידת קרמל, ו תירס מתוק וגלידת קרמל מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תירס וחצי וחצי במעבד מזון; תהליך עד חלקה (על 1 דקה).
יוצקים תערובת תירס מחית לתוך מסננת על קערה גדולה, הזמנת נוזל; להשליך מוצקים.
מוסיפים 2 כוסות חלב, סוכר, מלח וחלמון ביצה; מערבבים עם מקצף.
יוצקים תערובת לסיר גדול; מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (לא להרתיח), ערבוב כל הזמן (כ 20 דקות).
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 30 דקות או עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
שלב 3 כפות חלב קרמל בסיר קטן. להביא לרתיחה; לבשל 10 דקות או עד קרמל להמיס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להקציף עד חלקה. מגניב במקצת.
יוצקים תערובת תירס לתוך קופסת המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. מערבבים בתערובת קרמל. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 2 שעות.