גלידת קרמל
גלידת קרמל תפוחים דורש על 6 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 812 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, בורבון, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת תפוחים קרמל Pop-טארטים, ו עוגת תפוחים קרמל.
הוראות
Pulse הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון 10 עד 12 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחץ בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של 8 (3 3/4 אינץ') מחבתות טארט עגולות עם תחתית נשלפת (כ 7 כפות. per pan).
מניחים מחבתות טארט על תבנית אפייה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל (כ -30 דקות).
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף תפוחים וסוכר חום. לבשל, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מכרז ו caramelized.
הסר מהחום, ומערבבים בבורבון. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות או עד מתרכך; מקום גלידה בקערה גדולה, ומערבבים בתערובת תפוח. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מגישים בצדפות עם רוטב קרמל ופקאנים.