גלידת ריבת חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת חמאה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 120 גרם של שומן, וסך הכל 1641 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, וניל, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים סוכר חום, חמאה ווניל עד שהחמאה נמסה, הסוכר מומס, והתערובת תוססת, 3 עד 4 דקות.
להקציף 1/2 כוס שמנת עד חלקה; להסיר תערובת חמאה מחום.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב הנותרים 1 כוס הקצפת וחצי; להביא לרתיחה.
בינתיים, בקערה, לנצח חלמונים להתערבב.
להקציף 1/2 כוס תערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך תערובת חלמון ביצה למחבת עם שמנת. מערבבים כל הזמן על חום נמוך רק עד שהתערובת מתעבה מעט, 2 עד 4 דקות. מיד להסיר מהחום.
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה נקייה ומקציפים בתערובת חמאה. צמרמורת עד קר, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות; או לכסות להתקרר עד 1 יום.
להקפיא תערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים קפוא בשקט, או להעביר גלידה מיכל אטום להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או עד 1 שבוע.