גלידת שוקולד-פטל
גלידות שוקולד-פטל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קצפת, גלידת שוקולד, סורבה פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד כפול-גלידת פטל, גלידת פטל, ו תות-גלידות פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את רוטב הפאדג ' בסיר קטן.
מוסיפים פטל ומעכים את פירות יער לרוטב. כבה את החימום.
מניחים פרוסת עוגה או בראוני על כל צלחת קינוח. למעלה עם 1 כף כל גלידת שוקולד סורבה פטל, למעלה עם נהר של פאדג ' חם פטל מערבולת של קצפת.
מקשטים עם שוקולד מגולח, מגולחים עם מקלף ירקות.