קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן

גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן
גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם דובדבנים, ברנדי בטעם דובדבן, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן, גלידת שעועית וניל דובדבן # IceCreamforOXO, ו גלידה Vanillan עם רוטב ריבס דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים דובדבנים וסוכר בסיר גדול כבד; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 2 שעות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הנוזל מתעבה מעט, על 12 דקות.
3
הסר מהחום; לערבב ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
העברת 1 תערובת דובדבן כוס לקערה קטנה; מילואים לשימוש גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים משמר לתוך תערובת דובדבן הנותרים בסיר; מילואים לרוטב. צנן את שתי תערובות הדובדבן בנפרד לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
יוצקים חצי וחצי לסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; תלול 30 דקות.
3
מקציפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. תביא חצי חצי לרתיחה. בהדרגה להקציף חצי חם וחצי לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לאותו סיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 4 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר מהחום.
5
מערבבים בקצפת וניל. מקררים עד קור, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
באמצעות מכונת גלידה, לעבד פודינג עד כמעט מוצק, בעקבות הוראות היצרן; להוסיף שמורות 1 תערובת דובדבן כוס. לעבד עד חברות גלידה, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
העברה למכולה; כיסוי והקפאה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
8
לגרוף גלידה לתוך קערות. למעלה עם רוטב שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)