גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן
גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם דובדבנים, ברנדי בטעם דובדבן, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו גלידת שעועית וניל דובדבן עם רוטב דובדבן, גלידת שעועית וניל דובדבן # IceCreamforOXO, ו גלידה Vanillan עם רוטב ריבס דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים וסוכר בסיר גדול כבד; לזרוק למעיל.
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 2 שעות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הנוזל מתעבה מעט, על 12 דקות.
העברת 1 תערובת דובדבן כוס לקערה קטנה; מילואים לשימוש גלידה.
מערבבים משמר לתוך תערובת דובדבן הנותרים בסיר; מילואים לרוטב. צנן את שתי תערובות הדובדבן בנפרד לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
יוצקים חצי וחצי לסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה.
מקציפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. תביא חצי חצי לרתיחה. בהדרגה להקציף חצי חם וחצי לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לאותו סיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני, על 4 דקות (לא להרתיח).
מערבבים בקצפת וניל. מקררים עד קור, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
באמצעות מכונת גלידה, לעבד פודינג עד כמעט מוצק, בעקבות הוראות היצרן; להוסיף שמורות 1 תערובת דובדבן כוס. לעבד עד חברות גלידה, כ -15 דקות יותר.
העברה למכולה; כיסוי והקפאה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
לגרוף גלידה לתוך קערות. למעלה עם רוטב שמורות ומגישים.