גלידת שעועית וניל מוארת
גלידת וניל בריר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, חצי חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת וניל צ'אי, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וחצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, להשליך מוצקים. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על תערובת שמנת; צמרמורת 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
* ניתן להחליף סוכר מגורען.
גלידת דובדבן-בורבון: מערבבים ב 1/2 כוס סחוטה וקצוץ גס משומר, דובדבנים מגולענים בסירופ כבד ו 3 כפות. בורבון באמצע הקפאה. לכל 1/2 כוס: קלוריות 110; שומן 5g (שבת 3g, מונו 2g, פולי 0g); חלבון 3g; פחמימות 20g; סיבים 0g; Chol 42mg; ברזל 0mg; נתרן 76mg; Calc 108mg
גלידת קפה-שוקולד: תחליף 2 כפות. אספרסו מיידי עבור 1 1/2 כפית. משחת שעועית וניל. מערבבים ב 1/4 כוס מגולח חצי שוקולד לאפות בר באמצע הקפאה. לכל 1/2 כוס: קלוריות 103; שומן 6g (שבת 4g, מונו 2g, פולי 0g); חלבון 4g; פחמימות 21g; סיבים 0g; Chol 42mg; ברזל 0mg; נתרן 76mg; Calc 107mg
גלידת פאי ליים: להשמיט ממרח שעועית וניל. מוסיפים 1 כפית. גרידת ליים מפתח, 1/3 כוס מיץ ליים, ו 1/2 כוס crackers גרהם מרוסק בגסות באמצע הקפאה. לכל 1/2 כוס: קלוריות 104; שומן 6g (שבת 3g, מונו 2g, פולי 0g); חלבון 4g; פחמימות 21g; סיבים 0g; Chol 42mg; ברזל 0mg; נתרן 102mg; Calc 106mg
גלידת פודינג בננה: מחממים תנור ל-40
מקלפים בננות בשלות בגודל בינוני 3, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
מקום 2 qt. צלחת אפייה, ומפזרים 2 כף. סוכר חום בהיר 1 כף. חמאה, חתוכה.
אופים 20 דקות, ערבוב באמצע.
בואו מגניב 30 דקות. מועך בעדינות לחתיכות. הכן גלידה לפי ההוראות, ערבוב בבננות וופלים וניל 1/2 כוס כתוש גס באמצע הקפאה. לכל 1/2 כוס: קלוריות 172; שומן 7g (שבת 4g, מונו 2g, פולי 0g); חלבון 4g; פחמימות 36g; סיבים 1g; Chol 47mg; ברזל 0mg; נתרן 100mg; Calc 112mg