גלידת שעועית וניל סקוטית
סקוטש וניל שעועית גלידה הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1485 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לכי לחנות ותקני קרם, חלמונים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו גלידת וניל צ'אי, גלידת שעועית טונקה עם מערבולת קרמל סקוטש, ו קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה חשופה. מערבבים שעועית וניל וזרעים, לכסות, ולתת תלול במשך שעה אחת.
הסר שעועית, לשטוף חלב, ולהניח בצד להתייבש. שעועית בילה ניתן להוסיף לצנצנת סוכר כדי להפוך סוכר וניל.
לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה עד בשילוב היטב ואור בצבע. לאט לשפוך תערובת חלמון לתוך תערובת חלב, לטאטא היטב לשלב. לבשל פודינג על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה, ציפוי האחורי של כף אבל משאיר קו נקי כאשר סחב עם אצבע.
מסננים לתוך מיכל אטום, ואז מערבבים תמצית וניל וויסקי.
מוסיפים מלח לפי הטעם. צ ' יל לילה, ולאחר מכן נטישה למחרת על פי הוראות היצרן. לאכול מיד כמו רך לשרת או לתת מוצק במקפיא במשך שעתיים עד שלוש שעות.