גלידת שקדים פלורנטין ושבב פטל שחור גלידת כריכים
גלידת שקדים פלורנטין ושבב פטל שחור גלידת כריכים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר, שקדים, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת שקדים פלורנטין ושבב פטל שחור גלידת כריכים, גלידת פטל וכריכי עוגיות שקדים, ו כריכי קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מערבבים בסוכר, שמנת וקמח, ואז שקדים. מערבבים עד הבלילה מתעבה, בועות בקצוות, ועלים נתיב יבש כאשר הכף נמשכת, כ 10 דקות.
הסר מהחום. טיפה 1 בלילת כפית מעוגלת עבור כל עוגייה (על 24 סך) על גיליונות מוכנים, ריווח תלוליות 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד חום זהוב, מפנה גיליון לאחר 8 דקות, על 16 דקות בסך הכל. עוגיות מגניבות לגמרי על הסדינים.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
לרכך גלידה מעט במיקרוגל במרווחים של 10 שניות על הגדרה נמוכה מאוד.
מניחים 6 עוגיות, צד שטוח למעלה, על משטח העבודה. תל 1/4 גביע גלידה על כל אחד; לשטח בעדינות עם מרית. למעלה עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, ולחץ בעדינות רבה לדבוק.
מניחים כריכים על תבנית אפייה, מכסים בנייר כסף, להקפיא לפחות 2 שעות עד 2 ימים.