גלידת שרי Crema Catalana עם תאנים דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שרי Crema Catalan עם תאנים דבש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 462 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך מקל קינמון, חלמונים, שרי amontillado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Crema Catalana, Crema Catalana, ו Custard קטלאנית / Crèma Catalana (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חצי וחצי עם לימון תפוז חזה וקינמון מקל רק לרתיחה מעל חום מתון. לכסות ולתת לעמוד את החום 25 דקות, ואז לחמם לרתיחה. תשליך חזה ומקל קינמון.
מקציפים יחד חלמונים, סוכר ושרי בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם.
העברת פודינג לסיר ניקה ולבשל על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף עץ ו רושמת מדחום מיידי לקרוא 170 ° F.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה לכסות את פני השטח עם נייר שעווה כדי למנוע עור להיווצר. צמרמורת עד קר ביסודיות, על 3 שעות. להקפיא במכונת גלידה.
להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד.
הביאו תאנים, שרי, מיץ ודבש, מכוסים, לרתיחה בסיר קטן. מבשלים, מכוסה, רק עד התאנים מכרז, כ 40 דקות, ואז לחשוף ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 1 כוס, כ 8 דקות. תאנים מגניבות בסירופ.
מגישים גלידה עם תאנים דבש וסירופ.
* גלידה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה.* אתה יכול גם להכין תאנים 3 ימים קדימה, צמרמורת, מכוסה.