גלידת תאריך חם גלידת סנדיי
גלידת תאריך חם גלידת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 818 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תמרים medjool, אגוזי מלך, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידות קרמל, תפוז, ותמרים עם פיסטוק פריך, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
2 בננות טהורות, 2 כפית. סוכר, ומיץ לימון במעבד מזון. בקערה גדולה, לקפל טהור לתוך גלידה, משאיר פסים. להקפיא עד המשרד, 3 שעות.
ממיסים חמאה, סוכר חום, ומלח במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תאריכים ומי כוס 1/2 ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות.
קרם להקציף עם הנותרים 1 1/2 כפית. סוכר ווניל בקערה עד פסגות רכות טופס.
מחלקים לחם בין 4 קערות. תחתוך את הבננה שנותרה. לגרוף גלידה לתוך קערות העליון עם בננה, תאריכים ורוטב, קצפת, ואגוזים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "