גלידת תה ירוק יסמין ג'ני בריטון באואר
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו קרם כבד, דובדבנים מתובלים בסוכר, עלי תה יסמין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר, סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, ו עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הדובדבנים בקערה חסינת חום.
מערבבים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
יוצקים את הסירופ על הדובדבנים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים עד צונן (הדובדבנים ישמרו עד חודש במקרר).
מערבבים על 2 כפות של חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה כדי להפוך slurry חלקה.
לטאטא את גבינת שמנת בקערה בינונית עד חלקה. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים.
מערבבים את החלב שנותר, את השמנת, הסוכר, וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 4 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את התה, ולתת תלול במשך 10 דקות.
מסננים את תערובת החלב דרך מסננת בסדר, לחיצה על עלי התה כדי לחלץ כמה שיותר קרם ככל האפשר. חזור לסיר ובהדרגה להקציף את תרחיף קורנפלור. להחזיר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
צ ' יל:בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך גבינת שמנת עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-ליטר Ziploc ולהטביע את השקית האטומה באמבט הקרח.
בואו לעמוד, הוספת קרח יותר לפי הצורך, עד קר, על 30 דקות.
יוצקים את בסיס הגלידה לתוך המיכל הקפוא ומסתובבים עד עבה וקרם.
לנקז את הדובדבנים היטב.לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון, שכבות אותו עם דובדבנים כמו שאתה הולך. לחץ על גיליון קלף ישירות על פני השטח ולאטום עם מכסה אטום. להקפיא בחלק הקר ביותר של המקפיא שלך עד המשרד, לפחות 4 שעות.