קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

גלידת תות

גלידת תות
גלידת תות יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלמונים, תותים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את חצי וחצי ו-2 כוסות סוכר בסיר בינוני על חום בינוני נמוך. לפצל את שעועית וניל, לגרד את הקוויאר, ולהוסיף אותו לתערובת (או להוסיף את תמצית וניל.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קוויארקוויאר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לחמם את התערובת עד שהוא חם אבל לא רותח או boiling.In קערה גדולה, להכות את החלמונים נמרצות עם מקצף עד שהם מתחילים להאיר בצבע, על 2 דקות.לאחר מכן, לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם מאוד לאט לטפטף אותו לתוך הקערה עם חלמונים ביצה, לטאטא את כל הזמן. (המטרה של זה היא למתן את חלמוני הביצה ולהביא אותם לטמפרטורה טובה לפני הוספת אותם למחבת.) חזור עם מצקת שנייה של חצי חם וחצי תערובת, מוודא לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים את החלמונים מחוסמים לתוך הסיר עם שאר תערובת חצי וחצי ומערבבים בעדינות עם כף עץ במשך 2 עד 4 דקות, בישול זה לאט עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים את הנוזל הסמיך דרך מסננת רשת דקה לתוך קערה נקייה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים בעדינות לשלב. מקררים את התערובת במשך 2 שעות, או עד שהיא מתקררת. בינתיים, לשלב את התותים 2 כפות סוכר בבלנדר. מחית עד חלקה (או שאתה יכול להפסיק רק קצר של חלקה אם אתה רוצה קצת מרקם.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים את תותים מחית לתוך תערובת פודינג מקורר ומערבבים.עכשיו יוצקים תערובת זו לתוך מכונת הגלידה שלך להקפיא אותו על פי הוראותיו. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות בהתאם לגודלו.) לאחר שהוא קופא, להעביר אותו למכולה בטוחה במקפיא להקפיא אותו לפחות 4 שעות, או עד המשרד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מגישים עם קישוט תות!
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה