גלידת תות ביתית
גלידת תות תוצרת בית יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 261 קלוריות . תמורת 65 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. 18 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך תמצית וניל, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 31% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת מאייר לימון ותות , וגלידת חלב קוקוס תות קלוי .
הוראות
מניחים חלמונים וחלב בחלק העליון של סיר כפול; לְהַכּוֹת.
מוסיפים סוכר ומלח. מבשלים על מים רותחים, תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומצפה כף מתכת. לְהִתְקַרֵר.
מוסיפים את הווניל, השמנת והתותים.
יוצקים לגליל של מקפיא גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן. כשהגלידה קפואה, מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.